Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (3.36 secunde)
Primul aparat va fi livrat companiei Singapore Airlines, iar prima cursa comerciala va avea loc in iulie 2006. Pe lista de asteptare se afla companii de renume din domeniul transporturilor aeriene, precum Air France, Lufthansa, Virgin Atlantic sau Qantas.
Sindicalistii din energie si-au aparat de-a lungul acestor ani fiecare loc de munca. Despre disponibilizari in acest sector de activitate aproape ca nu s-a auzit.
Potrivit unor companii producatoare de semiconductoare, nivelul mediu al costului unui astfel de aparat va ajunge la 20 de dolari in 2007.
Astfel, la pretul fiecarui echipament se va adauga asa-numita "taxa vizibila", care va reprezenta costurile pentru reciclarea fiecarui aparat in parte.
In plus, clientii care semneaza contracte de doi ani vor primi si cate un aparat telefonic gratuit. Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele RomTelecom.
La inceputul colaborarii cu bancile, BANC POST a instalat la sediul Directiei de taxe si impozite si un aparat POS pentru plata direct din card.
Este vorba de un aparat care, montat in interiorul vehiculelor, emite un semnal sonor pentru a-i alarma pe soferi atunci cand se afla copii in apropiere.
Emisiile telefoanelor mobile surescita cortexul cerebral, in partea aflata cel mai aproape de aparat, potrivit unui nou studiu publicat ieri de cercetatorii italieni.
Cota de piata a producatorului e de aproximativ 34%, insa pe pietele emergente Nokia detine chiar si 50%, pretul mediu al unui aparat fiind estimat la 105 euro.
Astfel, taxa anuala de peste 1.500 de lei pe aparat va creste cu 50%, adica va fi de 2.400 de lei, sustine Adrian Georgescu, directorul general al unui grup de sali de jocuri electronice.
Potrivit directorului institutiei, Stefan Stoica, obligatia beneficiarului de ape subterane sau de suprafata de a plati volumul determinat prin intermediul unui aparat de masura nu este noua, insa, timp de aproape doi ani, consumatorii persoane juridice au fost indrumati si chiar avertizati ca trebuie sa o respecte, in caz contrar nemaiprimind avizul de functionare al DA Jiu.
Diagnosticarea se face cu un aparat de diagnoza Gutmann pentru automobilele dotate cu mufa EOBD, dar si pentru alte tipuri de autoturisme.
Astfel, daca pentru un frigider sau un aparat de aer conditionat vom plati mai mult cu 20 de euro, in cazul unui aragaz, cuptor cu microunde sau calculator, pretul va creste cu 10 euro.
Aceasta pentru ca angajatii institutiilor de credit verifica atat manual, cat si prin intermediul unui aparat bancnotele. In putinele cazuri intalnite, bancile respective nu erau inca dotate cu aparatura necesara depistarii bancnotelor false, dupa cum ne-au explicat expertii BNR.
Dupa ce in ultimele zile s-a facut mult tam-tam cu introducerea acestei taxe incepand din aprilie, dupa ce s-a anuntat ca astfel electronicele si electrocasnicele se vor scumpi cu inca vreo 20 de euro, in functie de aparat, iata ca graba autoritatilor de la Bucuresti de a implementa noul bir este calmata de o recenta declaratie a comisarului european pentru Fiscalitate, Laszlo Kovacs.
La Carrefour puteti cumpara un aparat fotodigital la numai 400 de lei pentru care primiti cadou un card de memorie de 512 MB.
Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta au verificat in cursul zilei de ieri un bar cu jocuri de noroc din cartierul Tomis 3, ca urmare a unei reclamatii.
La randul lor, democratii s-au aparat, dand vina doar pe unul dintre ei, Valeriu Tabara, care risca si excluderea din partid.
Sectia a fost utilata cu doua aparate de terapie cu laser si cu unde scurte, doua de curenti de joasa si medie frecventa cu doua canale, un aparat de ultrasunete de multifrecventa cu doua capete de emisie si unul de magnetodiaflux.
Ignora numarul de kilometri rulati, mai ales daca în momentul cumpararii nu poti conecta masina la un aparat de diagnostic, care sa citeasca si computerul de bord.
google-analytics.com